Pris på tannbehandling

Utdrag av de mest brukte og etterspurte prisene på tannbehandling i Oslo og Trondheim

Første konsultasjon 890 kr

Hva vil tannbehandlingen koste? Det er noe alle lurer på, og svaret kan man få på en konsultasjon. På første konsultasjon vil tannlege registrere status på alle tenner, ta nødvendige 2D-røntgenbilder, snakke med deg om dine ønsker og forventning, og lage en behandlingsplan med pris. Har du krav på refusjon, vil dette fremgå på behandlingsplan.

Metallfri tannkrone 5.700 kr

Mange tannleger oppgir pris på tannkrone som ikke inkluderer tannteknikerkostnader. Vår pris inkluderer både tannteknikerkostnader og hygieneoppdekking.

Metallfri tannbro (3 ledd/tenner) 16.300 kr

Mange tannleger oppgir pris på tannbro som ikke inkluderer tannteknikerkostnader. Vår pris inkluderer både tannteknikerkostnader og hygieneoppdekking.

1 implantat med krone 22.500 kr

Mange tannleger oppgir pris på implantat uten å inkludere mye småting som er nødvendig. Vår pris inkluderer derfor: innsetting av implantat, kontrollrøntgenx3, suturfjerning, distanse, implantatkrone og tannteknikerkostnader.

2 implantat med kroner 42.500 kr

Mange tannleger oppgir pris på implantat uten å inkludere mye småting som er nødvendig. Vår pris inkluderer derfor: innsetting av implantat, kontrollrøntgenx3, suturfjerning, distanse, implantatkroner og tannteknikerkostnader.

2 implantat med tannbro (3 ledd/tenner) 47.000 kr

Mange tannleger oppgir pris på implantat uten å inkludere mye småting som er nødvendig. Vår pris inkluderer derfor: innsetting av implantat, kontrollrøntgenx3, suturfjerning, distanse, implantatkroner og tannteknikerkostnader.

Helkjeve behandling

For den som må ha behandling på mange tenner, mangler eller må trekke alle tenner osv, må komme for en konsultasjon, slik at tannlege kan lage en tilpasset behandlignsplan som gjelder bare for deg. Ut i fra erfaring, har mange pasienter krav på refusjon, som kan gi stort utslag på hva man må betale.

Tannprotese / gebiss 12.000 kr pr. protese

Vi kan lage ny helprotese eller delprotese for overkjeve, underkjeve eller begge kjever. Vi kan også tilpasse gamle proteser. Vi bruker lokal tanntekniker for tannproteser for å tilby proteser på svært kort tid. Pris oppgitt er for standard tannprotese.

Fylling fra 1.100 kr

Pris på tetting av hull er avhengig av hvor stort hull det, hvor lang tid man bruker osv. Bedøvelse kommer i tillegg.

Rotfylling / endo fra 3.800 kr

Pris på rotfylling er avhengig av situasjonen, om det er stor betennelse, hvilken tann, hvor mange kanaler tannen har osv. Etter rotfylling er utført, må man også ha en vanlig fylling eller krone som, avhengig av situasjonen. Det er nødvendig med en konsultasjon for å kunne gi pris på denne type behandling.

Trekking av tann fra 1.200 kr

Vi utfører alle typer tanntrekking, om det er enkel, komplisert eller kirurgisk fjerning av tann eller rot. Det er også avgjørende om tannlege kan utføre behandlingen eller om det må utføres av kirurg. Her vil prisen variere ut i fra situasjonen. Det er nødvendig med en konsultasjon for å kunne gi pris på denne type behandling.

Ang. prisliste

Dette er ikke en utfyllende prisliste, men et utdrag av de mest etterspurte prisene. Hvis du ønsker pris på tannbehandling, må du komme for en undersøkelse/konsultasjon for  å få individuelt tilpasset behandlingsplan med pris, og vurdering om det er trygderefusjon på behandling.

Ønsker du å bestille time i Oslo eller Trondheim eller har spørsmål om tannbehandling/løsning for deg? Fyll ut skjema, så tar vi kontakt med deg.