Hva koster implantatkirurgi?

Pris vil være avhengig av ditt behandlingsbehov, hva som er status i munnen din nå, og hva som må gjøres.

Det er nødvendig med en konsultasjon hos en av våre behandlere der vi undersøker status i munnen din, finner ut hvilken behandling som må gjøres, f.eks. hvor mange tenner som må trekkes, hvor mange implantat som skal settes inn, om det er nødvendig å legge inn ekstra benmaterialer, om du ønsker midlertidig tannløsning osv.

En del personer har også krav på trygderefusjon fra Helfo, som gjør at du betaler bare resterende egenandel.

I tillegg er det prisforskjell ut i fra hvilken klinikk du ønsker å få utført behandlingen hos. Tromsø har ikke samme pris som Oslo. I Budapest er det absolutt billigst, der man kan spare mye penger i forhold til Norge.

Ønsker du prisinfo?

Ta kontakt med oss, og skriv hvilken klinikk du er interessert i å gjøre behandling hos, så vil tannklinikken ta kontakt med deg med prisinfo.

Betalingsmuligheter

Alle må ha en behandlingsplan med pris før oppstart av behandling. Pasienten betaler deretter for behandlingene etter hvert som de blir utført. Det kan betales med bankkort, kredittkort og kontant, men det utleveres ikke faktura for etterskuddsvis betaling. Er det ønske om å få overføre til konto, må dette avtales og gjøres forskuddsvis.

Avbetaling / finansiering / delbetaling

Vi tilbyr finansiering gjennom Svea Finans på klinikkene i Norge. Det må da søkes om kredittgodkjenning på ordinær måte og i god tid før behandlingen starter opp. Ta kontakt med oss for mer informasjon om dette.

Får du ikke kredittgodkjenning? Ta kontakt med oss så kan vi se hva vi kan få til.

Trygderefusjon

Noen pasientgrupper har rett til trygderefusjon. Dette gjelder spesielt to grupper. Den første gruppen er personer som har mistet tenner på grunn av periodontitt og som oppfyller visse vilkår. Den andre gruppen er personer uten tenner i underkjeven og som ikke kan bruke vanlig protese. Omfang av trygderefusjon er avhengig av den enkeltes situasjon, og er klart fordelaktig økonomisk for de som har rett til dette. Mer informasjon om refusjonsrettigheter kan du få ved å kontakte oss.