Har du blitt fortalt at du ikke kan få tannimplantater fordi du mangler bein i overkjeven?

Hvis du svarer ja, så er det på tide å få en ny vurdering av din status. OralCare tilbyr behandling med en type implantat, som heter Zygoma eller kinnbensimplantat.

Kinnbensimplantat er et unikt alternativ for pasienter med stort bentap i øvre kjeve. Med kinnbensimplantat kan du få faste tenner uten bruk av protese og komplisert og kostbar bentransplantasjon.

Fordeler med Zygoma og All on 4:

  • Minimal behandlingstid
  • Høy komfort, slipper å bruke protese
  • Faste tenner etter få dager
  • Maksimal estetetikk på tennene
  • God tyggefunksjon

Tradisjonelt har overkjeven vært et av de vanskeligste områdene å kunne plassere et tannimplantat på grunn av mangel på benmengde, benkvalitet og nærhet til bihulene.

Hvis du har mistet kjeveben på grunn av:

Da kan Zygoma-implantat eller kinnbensimplantat være en behandlingsløsning for deg. Disse implantatene er mye lengre enn tradisjonell implantat, og blir forankret i det øvre kjevebenet i det tette zygomabeinet eller kinnbenet.

Bestill konsultasjon nå

Får faste tenner med en gang

Tre dager etter operasjonen settes det på midlertidige tenner på implantatene. Deretter tar det om lag fire til seks måneder for implantatene å bli fullt integrert med benet, i en prosess som kalles osseointegrasjon.

Når implantatene er bekreftet integrert i benet kan en endelig bro med sterk metallbase og tenner av akryl eller porselen lages.

Få klinikker som tilbyr behandling med Zygoma

Innsetting av Zygoma-implantat er en høyt spesialisert prosedyre. OralCare, er etter det vi kjenner til, eneste klinikk i Norge og Ungarn som har ekspertise til å utføre denne behandlingen.

Maxillofacial spesialist Attila Nagy er legen som utfører den kirurgiske behandlingen. Og OralCares protetiske tannleger lager selve tennene, som festes på implantatene.

Zygoma-implantat er utviklet av den svenske professoren P.I. Branemark og er nå en del av den anerkjente leverandøren Nobel Biocare.

Total rehabilitering i nedre kjeve

For nedre kjeve blir det enten satt inn

Bestill konsultasjon nå

Er du interessert i denne behandling og ønsker at vi kontakter deg for mer informasjon eller timebestilling? Fyll ut skjemaet så tar vi kontakt med deg.