Økonomi og implantatbehandling

Betalingsmuligheter

Alle må ha en behandlingsplan med pris før oppstart av behandling. Pasienten betaler deretter for behandlingene etter hvert som de blir utført. Det kan betales med bankkort, kredittkort og kontant, men det utleveres ikke faktura for etterskuddsvis betaling. Er det ønske om å få overføre til konto, må dette avtales og gjøres forskuddsvis.

Avbetaling / finansiering / delbetaling

Vi tilbyr finansiering gjennom Svea Finans. Det må da søkes om kredittgodkjenning på ordinær måte og i god tid før behandlingen starter opp. Ta kontakt med oss for mer informasjon om dette.

Trygderefusjon

Noen pasientgrupper har rett til trygderefusjon. Dette gjelder spesielt to grupper. Den første gruppen er personer som har mistet tenner på grunn av periodontitt og som oppfyller visse vilkår. Den andre gruppen er personer uten tenner i underkjeven og som ikke kan bruke vanlig protese. Omfang av trygderefusjon er avhengig av den enkeltes situasjon, og er klart fordelaktig økonomisk for de som har rett til dette. Mer informasjon om refusjonsrettigheter kan du få ved å kontakte oss.