Møt teamet

Dr. Attila Nagy

Dr Attila Nagy - NFMFK, SFOMK
Spesialist i maxillofacial kirurgi.
Registrert hos HELFO for refusjon.

Dr Nagy utfører kjevekirurgi og innsetting av tannimplantat både i Oslo og i Budapest. Hovedoppgavene hans for OralCare er innsetting av tannimplantat, sinusløft og benaugmentasjon. Han utfører ellers også tjenester innenfor hele spekteret av maxillofacial traumatologi. I tillegg utføres både enkle og mer komplekse tumorkirurgiske inngrep, fjerning av visdomstenner, cyste-fjerning og trekking av visdomstenner.
Les mer om Attila Nagy

 

Plamen Petrov

Plamen Petrov
Tannlege, godkjent for trygderefusjon for implantatprotetikk i Oslo.

Fra 2004 til 2013 praktiserte han både som privat og offentlig tannlege i Larvik og Sandefjord. I perioden 2009-2010 gjennomførte han kurs i implantatprotetikk ved Haukeland Universitetssykehus i Bergen og ble godkjent til å utføre implantatprotetisk arbeid med trygderefusjon. Plamen arbeider hos OralCare i Oslo med implantatprotetikk.

 

Marius Fischer

Marius Fischer - MNTF
Tannlege og fagansvarlig hos OralCare.
Registrert hos HELFO for trygderefusjon.

Marius Fischer arbeider som tannlege både i Oslo og Budapest og har hatt norske pasienter siden 2007. Han utfører alle typer behandlinger herunder større rehabiliteringer med protetikk, både på tenner og implantat. Lang fartstid med kombinasjonsarbeider proteser og porselenskroner. Spesialist i Dental Helsesystem fra Clark University, Massachusetts i USA. Fischer har også utstrakt erfaring med implantatsystemer som Nobel Biocare, Pitt Easy, Microimplants og AlphaBio.

Nadjim Ben-Redouane
Tannlege, godkjent for trygderefusjon for implantatprotetikk i Budapest.

Nadjim Ben-Redouane jobber hos OralCare Budapest, og utfører alle typer behandlinger med porselen, både på tenner og med implantat. Han utfører også estetisk tannbehandling og rehabilitering med implantatprotetikk (det som sitter pp implantatene). Han setter også inn porselenskroner, skallfasetter, proteser på implantat og tenner.

 

Balázs Kádár
Spesialist i anestesiologi, intensivmedisin og akuttmedisin.

Arbeider på et universitetssykehus i Ungarn. Utfører generell anestesi ved innånding eller intravenøs anestesi. Lang erfaring i generell og regional anestesi ved akutt, dagkirurgi og pediatri. I de siste 25 årene har han jobbet i ulike organisatoriske former for ambulansetjenester og akuttbehandling. Direktør og faglig leder i flere ambulansetjenester de siste årene.