Om OralCare

» Møt teamet

» Møt kjevekirurg

Hos OralCare har vi tannleger og spesialister med hjerte for sitt yrke og en omfattende erfaring med komplekse behandlingssituasjoner. Vi har tilgang på et bredt spekter av fagfolk, både kirurger, leger og tannteknikere som alle er viktige brikker for å oppnå gode resultater.

Tannklinikker i to land

OralCare er en av få tilbydere som har tannklinikker både i Oslo og Budapest. Vi behandler pasienter fra hele Norge på begge våre klinikker. I mange tilfeller er det rimeligere å reise til Budapest enn flere ganger å reise frem og tilbake til Oslo for behandling. Hva som er best i hvert tilfelle, finner vi gjerne ut etter den første undersøkelsen i Oslo. Da kan man bestemme selv hvor man vil behandles.

Hva gjør jeg nå?

For å få en behandlingsplan må du kontakte oss og få time med en av våre tannleger. Det vil så bli tatt nødvendige røntgenbilder og på bakgrunn av disse og konsultasjonen, vil legene vurdere ulike behandlingsløsninger. En egen kundekontakt vil deretter følge deg opp videre. Vedkommende vil også være ditt kontaktpunkt inn mot legene og være til hjelp med praktiske ting og spørsmål som du måtte ha.

Kontaktinfo

Telefon: 22 10 44 89

E-post:

Besøksadresse: Erich Mogensøns vei 38, 0594 Oslo
(Linderud senter, Helseavdelingen, Plan 3)

Postadresse: Oralcare AS, Pb. 49 Linderud, 0517 Oslo

Kontaktskjema