Løsning som kan gi faste tenner i overkjeve, underkjeve eller begge kjever i løpet av få dager.

Behandlingen er aktuell for deg som:

  • Mangler alle tenner i én eller begge kjever.
  • Har få tenner igjen og ønsker faste tenner.
  • Sliter med alvorlig grad av tannkjøttsykdommen periodontitt (også kalt pyrea) som kan føre til at tenner løsner.
  • Har løs protese/gebiss og ønsker tenner som sitter fast.
  • Har knekte & ødelagte tenner som ikke kan repareres på andre måter.

Bildet viser en implantatbro som ble festet på 4 implantat til én av våre pasienter. Størrelse (lengde/bredde), fasong og farge på tenner blir utformet etter tannlegens anbefaling, dine egne ønsker og tilpasset dine andre tenner.

Hvor utføres behandling?

Behandlingen utføres på vår tannklinikk i Oslo, Trondheim eller i Budapest (Ungarn).

Slik blir behandlingen normalt utført:

  • Avtale 1: Rens og avtrykk av munn/tenner.
  • Avtale 2: Eventuelle tenner trekkes, og implantat blir satt inn. Nytt avtrykk etter kirurgi.
  • Avtale 3: Implantatbro blir skrudd fast på implantat. Enkelte ganger må man vente en dag ekstra før bro blir festet på implantat..

Bytte av bro

Broen som blir festet etter kirurgi, er en midlertidig bro som skal brukes i en helningsperiode. Etter ca. 4-6 mnd må den midlertidige broen, byttes ut med en permanent bro.

Trygderefusjon på behandlingen

De som har svært alvorlig grad av tannkjøttsykdom periodontitt, ofte kalt pyrea eller perio, kan ha krav på refusjon. Det kan også være andre refusjonspunkt som gir rett til refusjon. Dette er noe vi sjekker på en konsultasjon.

Tannlegeskrekk?

For den som har tannlegeskrekk, kan man få beroligende medin før behandling. For den med svært stor tannlegeskrekk kan vi tilby behandling i narkose.

Hva koster behandlingen?

For å kunne gi deg en pris på behandling, er det nødvendig med en konsultasjon hos en av våre tannleger. Behandlingsplan må tilpasses hver enkelt person og situasjon. Har man krav på trygderefusjon kan det ha mye å si for egenandel.

Etter kirurg har satt inn tannimplantat, er det tannlege Johan Nordblom som fester bro på implantat i Oslo og Trondheim. Tannlege Johan har også godkjenning for å gi refusjon på implantatbro/kroner for den som har krav på det.

Har du spørsmål om denne behandlingen eller annen tannbehandling? Eller ønsker du å bestille time for konsultasjon? Fyll ut skjema, så tar vi kontakt med deg.